Distriktssommerlejr 2019

Rate this item
(0 votes)

I år er der distriktssommerlejr på Arresø spejdercenter i Nordsjælland. Distriktet er KFUM spejdernes inddeling af grupperne i mindre områder. Derved er det spejdere fra om omkringliggende gruppe som vil være med på denne lejr. Sidste gang (i 2014) var vi næsten 500 spejdere fra Distriktet som deltog.

Ved sidste distriktssommerlejr var temaet ”Nordisk mytologi” og i år er det ”Kongeriget Ermelunden”

Lejren er fra den lørdag den 3. august til onsdag den 10. august 2019. Møde og hjemkomst tidspunkt er endnu ikke fastlagt, da der bliver arrangeret fælles transport til og fra centeret, men vil blive informeret ved senere informations seddel.

Deltager prisen for Ulve (3. august til onsdag den 7. august) er 600,- kr.
Deltager prisen for Junior / Senior (hele ugen) er 1.200,- kr.

Tilmelding sker via Medlemsservice (OBS der skal bruge samme login ved betaling kontingent) eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvor følgende skal være angivet:

Enhed
• Navn
• Adresse
• Fødselsdag
• Kontakt person
• Allergier eller andre forbehold
• Kan medbringe kage til gruppen

Sidste tilmeldingsfrist er lørdag den 25. maj. Hvis tilmelding via mail betales der til gruppen konto 1551 0007049110 eller via mobilepay på 32297 senest den 25. maj.


Flere oplysninger.
Der kommer senere en seddel med flere praktiske oplysningen og i er også velkomne til at kontakte lederne hvis i skulle have nogen spørgsmål.

Vi glæder os til at komme af sted


Hilsen Lederne

Nyeste billeder
Nyheder
Mest læste
Vores hytter
Hotel Olsen

Hotel Olsen

Udlejningshytte
Nattergalevej 8, 3450 Allerød
Troldehøj

Troldehøj

Mødehytte
Kulsviervej 91, 2800 Lyngby
Baunen

Baunen

Mødehytte
Carlhøjsvej 91, 2800 Lyngby